A BMH Nonprofit Kft. 2020. május 11-től ismételten fogadja a házhoz menő lomtalanitásra vonatkozó igénybejelentéseket.

TOVÁBB

I. Nyúl Réka  I. Dsupin Dorina
Felső tagozat: I. Nyúl Réka                                Alsó tagozat: I. Dsupin Dorina

TOVÁBB

Tisztelt Lakosok!

Magyarország Kormánya a 168/2020. (IV.30) és a 170/2020. (IV.30) Korm. rendeleteiben további módosításokat, szabályozásokat vezetett be a márciusban kihirdetett humánjárvány kezelésére. 
Először is fontos leszögezni, hogy az esetleges „könnyítések” nem a betegség levonulása miatt történik, hanem a gazdaság újraindítása érdekében. Így a szabályokat továbbra is fontos betartani, nem félvállról venni, ennek is köszönhető, hogy a környékünkön nem terjed a koronavírus. Az eddigi erőfeszítéseket köszönöm a helyi vállalkozóknak, illetve a helyi lakosság többségének is, akik betartják a szabályokat.

TOVÁBBÉletének 85. évében ELHUNYT BORSOS ISTVÁN, városunk Pro Urbe díjas, nyugalmazott gimnázium igazgatója, szobrászművésze.
Fájó szívvel búcsúzik tőle Encs Város Önkormányzata, a Váci Mihály Gimnázium és Kollégium, az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár 

TOVÁBB

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sportközpont területén lévő FUTÓPÁLYA a kijárási korlátozás alatt is igénybe vehető
naponta (hétvégén és ünnepnapokon is),
8.00 – 20.00 óra között,
kiscsoportokban.

TOVÁBB

2020. március 19. napjától
csak előzetes időpontra érkezőket
fogadunk osztályunkon.

TOVÁBB

Tisztelt lakosok!

Szeretném felhívni az encsi lakosok figyelmét a Magyarország Kormánya által bevezetett veszélyhelyzet során kialakult feladat- és hatáskörök felosztásáról:

TOVÁBB