SZERETETNAP A VÁROSBAN


2017. december 15-én tartotta Szeretetnapi Ünnepségét Encs Város Önkormányzata. Elsőként Szeles András, Encs város polgármestere köszöntötte a város és a településrészek legidősebb polgárait. Az ünnepségen a fügödi Nikolov Mihályné vett részt, aki a három hölgy közül a legfiatalabb, 88 éves.  

A köszöntőt ezen az éven Dr.  Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő mondta. Amellett, hogy személyes élményein keresztül beszélt a Karácsony jelentőségéről, hangsúlyozta a család, az együttlét fontosságát, támogatásából vendégelte meg az önkormányzat a jelenlévőket. Kiemelte, hogy az encsi önkormányzat sem feledkezik meg az idősekről, melyet fontosnak kell tartani.A mintegy 1200 szépkorú lakos a felújított és karácsonyi díszbe öltöztetett Városi Sportközpontban tekinthette meg a Szent László Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde által összeállított műsort. Mindkét intézmény nagyon szép színvonalas előadással kedveskedett a nyugdíjasoknak.

  

  

A felkészítők Majorosné Jakab Renáta, Boczán Zsófia és Veres Zoltán munkáját dicséri, hogy szép énekek és versek hangzottak el, ünnepi hangulatot teremtve. Az óvodások Pindur csoportját Vajkóné Zsíros Emese vezényelte. Összehangoltan és ügyesen mutatták be produkciójukat.

  

Köszönjük minden közreműködőnek a meghitt karácsonyi emléket!

 
További képek a Galériában!


2017-12-16 14:21