Újabb „Halhatatlanok” jártak Encsen!


Az Encsi Diáksport Egyesület meghívására Nagy Tímea olimpiai,világ-és Európa bajnok párbajtőröző és dr. Faragó Tamás olimpiai-és világbajnok vízilabdázó tartott élménybeszámolót 2018. január 31-én az abaúji kisvárosban.

A vendégeket dr. Szatmáry-Antal Tamás, az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola igazgatóhelyettese köszöntötte és mutatta be.

   

A helyi általános iskolák diákjai zsúfolásig megtöltötték a Művelődési Központ nagytermét, ahol a világhírű vendégek beszéltek gyerekkorukról, felkészülésükről, a tanulás és a sport kapcsolatáról  valamint válaszoltak a tanulók kérdéseire is. A levezető szerepét Vízy András, az ismert tévés vállalta, segítve a gyrekeket a kérdések tolmácsolásában.

Az esemény támogatója az Auchan Magyarország Kft. volt. A sportolók közreműködésével a cég vezetője 1.200.000 ft értékű sportfelszerelést adományozott a város alapfokú oktatási intézményeinek.

  

Az Encsi DSE által életre hívott „Halhatatlan délutánok” című rendezvénysorozat a nyáron folytatódik.További képek a GALÉRIÁban


2018-02-01 15:16