VÁROSI SZERETETNAP

  


Encs Város Önkormányzata minden éven nagy tisztelettel és szeretettel köszönti Karácsony előtt idősebb polgárait a Városi Sportközpontban tartott Szeretetnapon. Ezen az éven a város polgármestere, Szeles András osztotta meg ünnepi gondolatait a nyugdíjasokkal. 
A kis vendéglátás mellett utalványt vehettek át a város nyugdíjasai.

  

  

Köszöntője végén nem feledkezett meg a város legidősebb lakóiról sem. Kis ajándékkal és meglepetéssel kedveskedett a fügödi Nikolov Mihályné Anka néninek, akit az unokája, Nikolov Panna verssel köszöntött.

  

Ezt követően az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak karácsonyi összeállítását. A látványos és színvonalas műsort összeállította, betanította és közreműködött Hankó Klaudia, Homoki János, Orosz Nikoletta, Rontó Zsuzsanna és Vargáné Miczán Nikoletta. Köszönjük a gyerekeknek és a pedagógusoknak a szép élményt.

  

  

    

Az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde gyermekei Vajkóné Zsíros Emese óvodavezető asszony irányításával karácsonyi dalokra táncoltak.


Az ünnepség végén dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő köszöntötte az időseket. 


Ezt követően azoknak az encsi gyermekeknek volt kis ünnepség, akik elvesztették egyik szülőjüket. A hagyományos rendezvényen sajnos évről évre sok gyermeket hív meg Szeles András polgármester, személyesen adva át nekik a kis ajándékot.


2018-12-17 09:57