ENCS VÁROS KUPÁJA-öregfiúk labdarúgó torna


Szombaton rendezte Encs Város Önkormányzata, az Encs Városi Sportközpont és az Encs Városi Sport Club a szokásos januári program keretében Encs Város Kupáját. Ezen az éven rendhagyó módon nem idegen csapatokkal mérte össze Encs csapata a tudását. Azok a hobbi sportolók voltak a torna résztvevői, akik esténként bérelik a csarnokot. Így a csapatok nevei is rendhagyóan alakult, azokkal a napokkal nevezték őket, amikor fociznak. Az öregfiúk labdarúgó torna nagyon jó hangulatú volt már a kezdetektől.

Az új kezdeményezés jól sikerült, de hogy azért vendég se hiányozzon, Forró, mint szomszédvár csatlakozott a kezdeményezéshez.

  

  

A jó színvonalú torna megszervezéséhez is csatlakoztak. A fő támogató a szervezőkön kívül az Abaúj Polgáraiért Alapítvány volt. A megnyitóban Szeles András polgármester köszönetet mondott a csapatoknak azért, hogy eljöttek. Emellett azért is, hogy támogatják az intézményt sportolási kedvükkel, hiszen rendszeres bérleti díjat fizetnek. A technikai kérdésekben Hódiné Gazsi Ágota, a Sportközpont vezetője, az EVSC ügyvezetője igazította el a játékosokat.

  

   

A csapatok játéka kiegyenlített volt, lelkesen, jókedvűen játszottak.

A díjak miatt is érdemes volt küzdeni. Egyre értékesebb labdákat kaptak a csapatok, a kiemelkedő játékosokat 10.000 Forintos Adidas vásárlási utalvánnyal jutalmazták.


  

Az eredmény:

  1. A keddi csapat
  2. A csütörtöki csapat
  3. Forró csapata
  4. A szerdai csapat
  5. A hétfői csapat

   

  

  

A legjobb játékosnak Vajkó Rolandot választották.

A gólkirály Kocsis Nándor lett.

A legjobb kapus címet Fercsák András kapta.

 


A díjakat Szeles András, Encs város polgármestere, Rakaczki Zoltán, Forró polgármestere, Bolobás Péter, az EVSC elnöke Kléri Bertalan, Encs város alpolgármestere és Luhály István, az Encsi Hírek sportrovatának vezetője adta át. A gólkirályi jutalmat a tornán jelen lévő, szintén több ízben gólkirály ifjúsági sportolótól, Tirpák Zsanettől vehette át egykori edzője, Kocsis Nándor.
A tornát egy jó hangulatú, ízletes ebéd zárta. A pohárköszöntőben Bolobás Péter, az EVSC elnöke mondott köszönetet a játékosoknak és a szervezőknek.  

További Képek a GALÉRIÁBAN!


2019-01-21 11:20