ÁLLÁSLEHETŐSÉG! SICTA KFT.


A Sicta Kft. HR vezetőjének nevében írok :

A Citele egy olyan, immár 50 éve fennálló családi vállalkozásként működő ipari csoport, amely Magyarországon, Bulgáriában, Kínában, és Franciaországban is jelen van. A cégcsoport büszkeségének és zászlóshajójának számító a Felsőzsolcai Ipari Parkban található Sicta Kft.- nek, az utóbbi években végzett munkáját mérföldkövekbe foglalva szeretném bemutatni.

A Sicta Kft. tevékenysége nagyszériás alumínium turbóházak gyártása, 2006-ban csupán megmunkálási tevékenységet folytattunk, 2009-ben pedig elkezdtük az öntészeti tevékenységet is fejleszteni. Tavaly 1,8 millió turbóházat szállítottunk vevőinknek, ezáltal európai szinten piacvezető, világ szinten pedig 15%-os piaci részesedéssel rendelkezünk. Az a határozott szándékunk, hogy tovább fejlesszük a Sicta Kft. -t, hogy kutatás, technológia, fejlesztés és gyártásvolumen szempontjából a világ éllovasai legyünk. A jelenlegi munkavállalói létszám 600 főt is meghaladja, a gazdasági és humánerőforrás mutatóink alapján Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 100 meghatározó vállalkozása között vagyunk. Olyan autóipari cégek közvetett vásárlóink, mint a BMW, Volkswagen, Porsche.

Sajnos mindezen eredményeink ellenére még mindig nagyon kevesen ismerik a céget, és sok olyan munkakörünk van, melyek esetén egyre nehezebben vezet eredményre önálló toborzásunk.

 

Az Észak-Magyaroszági Régió meghatározó munkáltatójaként abban kérnénk a segítségét, hogy a térség fellendítése és a településének lakóinak elhelyezkedése érdekében segítsen cégünk megismertetésében, a mellékelt szórólapok helyben szokásos módon történő kihelyezésével ( hivatalban, közművelődési intézményekben, buszmegállók stb.). Amennyiben igény mutatkozna rá, csoportos tájékoztatót is szívesen kimegyünk tartani az aktuális álláslehetőségekről a településükre az érdeklődőknek.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:


2019-01-25 12:10