NYUGDÍJASOKAT KÖSZÖNTÖTTEK ANYÁK NAPJÁN


Az elmúlt éven új kezdeményezés indult útjára Encsen. A nyugdíjas klubok összefogtak, új hagyományt teremtettek. Közösen ünnepelték az Anyák Napját! Tavaly Abaújdevecserben, a közösségi házban gyűltek össze. Ezen az éven Encsen, a Művelődési Központban volt az ünnepség. Encs Város Önkormányzata, Szeles András polgármester látta vendégül a nyugdíjasokat. Először az óvodások adtak egy nagyon kedves műsort. Az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde Bojtorján csoportja énekekkel és tánccal kedveskedett a megjelent vendégeknek. Szakácsné Bene Ildikó és Márton Kinga óvónők segítségével nagyszerű volt az előadás.
Majd polgármester úr mondott rövid beszédet, melyben a város összes anyukájának, nagymamájának köszönte meg, amit a gyermekeikért, unokáikért tesznek nap, mint nap. Ezt követően ajándékkal lepte meg a jelenlévőket.


A jó hangulatot a debreceni Pintér Timi opera és nóta énekes biztosította. A finom vacsoráért és az ügyes felszolgálásért köszönetet mondunk az Encsi Városi Művelődési Központ és Könyvtár dolgozóinak.


A rendezvény nagyon jól sikerült, méltó köszöntése volt az anyukáknak, nagymamáknak.


2019-05-09 12:03