ELBALLAGTAK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁKBÓL A VÉGZŐS DIÁKOK


A hétvégén zajlottak az általános iskolákban a ballagások.

Szombaton a Szent Anna templomban fél tízkor kezdődött a Szent László Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 62 diákjának a misével egybekötött ünnepség.

  

  

Előtte azonban a hagyományokhoz híven az osztályfőnöki órákon vettek részt a diákok, majd végig vonulva elköszöntek az iskolájuktól. A műsorban a köszöntőt Horváth Tamásné igazgatóhelyettes mondta. A ballagók éneke és szavalatai után a jutalmak átadása következett. Az iskolai elismerések mellett, melyet dr. Kapinuszné Lengyel Lívia nyújtott át,  Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és Szeles András, Encs város polgármestere is könyvjutalmakat adott át a legkiválóbb tanulóknak.

  

Az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a megszokott helyszínen, a főépületben rendezte az ünnepséget. A fél tizenegykor kezdődő ballagáson 54 diák búcsúzott az iskolától. A megszokott rendezvényt az tette különlegessé, hogy elbúcsúztak Ducsainé Polefkó Éva igazgatónőtől is. Először Dr Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő mondott köszönetet a sok-sok éves munkáért, majd a szülői munkaközösség nevében Görcsösné Kádas Beáta szólt elismerő szavakkal az igazgatónőhöz. A könyvjutalmakat igazgatónővel együtt Csejoszkiné Szabó Annamária a Szerencsi Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese adta át. Végezetül a város nevében Szeles András polgármester is megjutalmazta a legjobbakat.
Nem maradhatott el a lufik elengedése sem.


   2019-06-20 20:51