FELHÍVÁS-Virágos Magyarország versenyreA Magyar Turisztikai Ügynökség „virágos balkonok, virágos kertek” címen 2020 évben a lakosság részére versenyt hirdet.

A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen.

Pályázat feltételek:
Csak saját készítésű fényképek beküldésével lehet pályázni, két különböző kategóriában, összesen 6 db fotóval (kategóriánként 3-3 db).

A pályaműveket – kizárólag online regisztrációt követően – elektronikus úton lehet feltölteni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalra. Pályázni 2020.05.15. napján, vagy azt követően készült, a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/ előkerti fotókkal és egy maximum 400 karakteres leírással lehet két kategóriában:
• Legvirágosabb balkon
• Legvirágosabb előkert

A pályázatokat 2020. május 15. és 2020. július 1. között várják.
Közönségdíj: a Facebookon 2020. július 13. és 26. között külön versenyt indítanak a pályaműveknek, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd szavazni a legszebbekre. A szavazatok alapján 3-3 győztest hirdetnek ki.

További információ: palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalon vagy a muszak@encs.hu e-mail címen.


2020-06-12 09:49