Kereső

Eseménynaptár

Encs Város Önkormányzata bár sok mindent próbál megoldani saját erőből, de a nagy beruházásokhoz pályázati forrást igyekszik keresni.
A már eddig beadott pályázatokon túl, új pályázatok beadására került sor. Ehhez természetesen a Képviselő-testület döntése volt szükséges. Ezért alig egy hónappal a rendes ülés után rendkívüli ülést hívott össze Mikola Gergely polgármester.

TOVÁBB

Április 1. és november 30. között kéthetente

A zsák ürítésenként, háztartásonként legfeljebb
4 db.

Az Ügyfélszolgálati irodákban a cserezsák átvételére nincs lehetőség!

TOVÁBB


Vasárnap újabb beruházás készült el a Szerencsi Szakképzési Centrum Encsi Aba Sámuel Szakképző Iskolájában, iskolai tanműhelyt avattak.

TOVÁBB

2022.március 20-án rendezte Encs Város Önkormányzata és az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár az Encs Város Old Boys Kupáját, kispályás teremlabdarúgó tornát.

  

TOVÁBB

MI A VÍZ VILÁGNAP?

 

A Víz Világnap minden évben március 22-én kerül megrendezésre. Ez egy ENSZ világnap, ami 1993-ban indult, és amellett, hogy ünnepli a vizet, felhívja a figyelmet arra, hogy jelenleg is 2 milliárd ember él biztonságos vízhozzáférés nélkül. A világnap egyik fő célja, hogy cselekvésre buzdítson. Jelenleg a projekt a 6. fázisnál tart, melynek megnevezése: Fenntartható Fejlődési Cél: 2030-ig legyen hozzáférhető a tiszta víz és a biztonságos szennyvízkezelés mindenki számára.

TOVÁBB

Kedves Szülők!

2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 8. §  (2) bekezdése alapján
A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt. 

TOVÁBBA 2014-es megvalósíthatósági tanulmány alapján, közel 3 éves munka vár a leendő tervezőkre, akik el fogják készíteni a 39-es út közel 50 kilométeres szakaszának az anyagait.


(A kép a tanulmány egy része, a lila vonal releváns, mert itt épült meg a csomópont)

TOVÁBB

                       

TOVÁBB