Kereső

POLGÁRMESTER
KÖSZÖNTŐ


TOVÁBB

POLGÁRMESTERI HATÁROZATOK

Eseménynaptár

Encs Város településrendezési eszközeinek módosítása (Napelempark)


H I R D E T M É N Y

 

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉS KEZDEMÉNYEZÉSÉNEK KÖZZÉTÉTELE

Munkaközi tájékoztatás Encs hatályos településrendezési eszközeinek tárgyalásos

eljárásban történő módosításához

 

Tisztelt Partnerek!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben (továbbiakban: Tr.) foglalt követelmény és Encs Város Önkormányzata Képviselő-testületének a településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyztetések szabályairól szóló 19/2017. (IX.19.) számú rendelete (továbbiakban: Pr.) alapján tájékoztatom, hogy Encs Város Önkormányzata kezdeményezte hatályos településrendezési eszközeinek módosítását.

A Tr.-ben foglalt követelményekkel összhangban a mai napon tájékoztatok minden Pr. szerint érintett Partnert, hogy a szóban forgó tervezeteket partnerségi véleményeztetésre bocsátom munkaközi dokumentáció formájában. A dokumentáció letölthető az önkormányzat honlapjáról az alábbi címről: www.encs.hu

 

A partnerségi egyeztetés 2021. március 25-én a meghirdetéssel indul

                  Az észrevételek benyújtási határideje 2021. április 09.

 

Az észrevételek az alábbi Encs Város Önkormányzata 3860 Encs, Petőfi út 75. postacímre küldve vagy az Ügyfélszolgálati Irodán személyesen leadva, illetve az acs.janos@encs.hu elektronikus levélcímre küldhetők meg.

 

Felhívjuk a tisztelt véleményezők figyelmét, hogy a véleményezendő anyaggal kapcsolatban az eljárás jelen szakaszában a dokumentációban szereplő szabályozási elemek javításra, módosítására, pontosítására észrevételeket, véleményeket várunk, mert új módosítási szándékot már nem áll módunkban elfogadni.

 

Jelen felhívás a település hivatalos honlapján és az Önkormányzat épületében lévő hirdetőtáblán kerül közzétételre 2021. március 25. és 2021. április 09. közötti időszakban.

 

 

E n c s, 2021. március 23.

                                                         Tisztelettel:                               Mikola Gergely

                                                                                                              polgármester


2021-03-23 10:22