Kereső


Energiahatékonyság és a megújuló energiákTOP_PLUSZ-1.2.1-21-BO1-2022-00046 - Közcélokat szolgáló szabadidős létesítmény fejlesztése Encsen


 

A projekt során barnamezős beruházásként is azonosítható, a hat éve bezárt encsi volt uszoda épületének a fejlesztése a cél.

-teljes energetikai megújítás (megújuló energia felhasználásával)

-tetőszigetelés, a tető felülvilágítóinak cseréje

-homlokzati szigetelés, nyílászáró csere

-elektromos hálózat, gépészet megújítása

-projektarányos akadálymentesítés

-új bejárat, recepció, öltözők, mosdók kialakítása

- a belső tér teljes átalakítása multifunkcionális célra, hogy minden korosztály megtalálja a lehetőségeit: trambulin, játszóház(nem végleges), falmászás, rendezvény és sporttevékenység folytatására használható tér kialakítása (pl: ping-pong, torna, jóga, meccsnézés, 100-150 fős rendezvények; szabadidős tevékenységként billiárd, léghoki, csocsózási lehetőség: ifjúsági szoba, nyugdíjas klubhelyiség, e-sport és VR szoba.

A fejlesztéssel jelentős mértékben elősegíthetjük a város népességmegtartó képességét, non-profit módon működő intézményünk többlábon állásával biztosítjuk hosszútávon az üzemeltetés biztonságát, illetve új igénybevevőket tudunk megszólítani.

Nagyon fontos, hogy a lakosság által kért, és jelzett fejlesztéseket valósítunk meg: az Integrált Településfejlesztési Stratégiát (ITS) kb. 450 helyi lakos töltötte ki, és a legtöbb tevékenység az elején végzett a kutatás során.

Igényelt támogatás: 400.000.000 Ft.

Tervezett határidő: 2024. vége


  

  

  


2022-02-20 17:08