Kereső


Bővült a Sportközpont kínálata- teniszezni is lehet.


Újabb szolgáltatással bővült a Városi Sportközpont kínálata. A cél az, hogy minél változatosabb sportolási lehetőséget biztosítson a város és a térség lakóinak, ezzel is vonzóbbá téve Encset.


Ezért kereste meg Encs Város Önkormányzata a Magyar Tenisz Szövetséget, hogy teniszpályát létesítsen a sportcsarnokban. A megkeresés kedvező fogadtatásra talált, így a Szövetség támogatásával mobil teniszpálya került kialakításra.

Teniszezésre eddig sem a városban, sem a környező településeken nem volt lehetőség, pedig a lakossági visszajelzések alapján van rá igény. A mobil pályának köszönhetően most már lesz lehetőség helyben megismerni, kipróbálni a sportágat.

A teniszpályát Sütő Csilla, a Magyar Tenisz Szövetség főtitkára, Mikola Gergely, Encs város polgármestere és Zsibai-Szakálos Zsófia, az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár sportszervezője adta át. Így megnyílt a lehetőség a sportág kipróbálása előtt.

Reméljük, ez az első lépés volt annak érdekében, hogy a szövetség szakmai segítségével letegyük a sportág alapjait a városban.

Encs Város Önkormányzata köszönetet mond a Magyar Tenisz Szövetség támogatásáért!


2022-08-05 10:04