Kereső
ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS A MEGÚJULÓ ENERGIÁK


Egészségügyi szűrés Encsen

Múlt héten a Nemzeti Népegészségügyi Központnak köszönhetően ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokra volt lehetőség Encsen, a Városi Sportközpont udvarán.


A "Helybe visszük a szűrővizsgálatokat - Tegyen egy lépést az egészségéért!" program keretében az alábbi vizsgálatokat vehették igénybe a résztvevők: általános állapotfelmérés, szájüregi szűrés, légzésfunkció és pulmonológiai szakorvosi vizsgálat, kardiológiai szakorvosi vizsgálat, neurológiai szakorvosi vizsgálat, nőgyógyászati szűrés és tanácsadás hölgyeknek.

A program alatt az encsiek a lehető legkényelmesebb módon tudtak igénybe venni modern és korszerű preventív szűréseket. Valóban csak "egy lépést" kellett megtenni a részt vevőknek, hiszen a Városi Sportközpont udvarán parkoló 3 buszban olyan szűrővizsgálatokkal is élhettek, melyekért máskor akár több tíz kilométert kell utazni.

A program kezdeményezője az Encsi Egészségfejlesztési Iroda is csatlakozott a szűréshez. Munkatársai mozgásszervi állapotfelméréssel, mentális állapotfelméréssel és egészségi állapotra vonatkozó kérdőívekkel voltak jelen.

Köszönjük a lehetőséget a Nemzeti Népegészségügyi Központnak!


2022-09-10 07:23