Kereső
ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS A MEGÚJULÓ ENERGIÁK


LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN - ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉSEncs Város Önkormányzata a Belügyminisztérium megbízásából előzetes lakossági barnakőszén igényfelmérést végez. Kérjük, hogy azok az encsi lakosok, akik barnakőszénnel való tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, hogy háztarásonként jelezzék előzetes igényüket az erre szolgáló nyomtatvány kitöltésével!


Csak a városban élő, barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosok jelezhetik igényüket. Az igényelt mennyiséget a 2022-2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan kell megadni (mázsában). Maximálisan akkora mennyiség igényelhető előzetesen, amit a háztartás várhatóan felhasznál majd ebben a fűtési szezonban!

Az igényfelmérő ívet az önkormányzat által vezetett lakcímnyilvántartás szerinti lakcímenként lehet benyújtani. Azonos lakcímen élő több család esetén csak egy kérelem nyújtható be!

Az igény benyújtás határideje: 2022. szeptember 28. 16:00 óra

Az igényfelmérő leadható:

A nyomtatvány kitöltés után leadható az Encsi Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett gyűjtő dobozba vagy postai úton (Encsi Polgármesteri Hivatal 3860 Encs, Petőfi út 75). A kitöltendő nyomtatvány beszerezhető a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthető városunk honlapjáról (www.encs.hu) is.

 

Fontos: Encs Város Önkormányzata a felmérést a Belügyminisztérium megbízásából végzi, az adatlap kitöltése csak az előzetes adatszolgáltatást jelent, az nem jár automatikus támogatással!

Kapcsolódó dokumentumok:


2022-09-21 12:57