Kereső


VÁROSMARKETING DÍJ
ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS A MEGÚJULÓ ENERGIÁK
ÚJ GYERMEKORVOST KÖSZÖNTHETÜNK ENCSEN


2023. februárjától dr. Török András vette át dr. Antal Magdolna nyugdíjbavonulása után, az 1. házi gyermekorvosi körzetet. A megszokott módon, hogy a város megismerhesse, megkértük őt is, hogy írjon magáról néhány gondolatot:
A bemutatkozását alább olvashatják:

Miskolcon születettem, a középiskolai tanulmányaimat az Avasi Gimnáziumban végeztem. Érettségi után a budapesti Semmelweis Egyetemre jelentkeztem. Orvosi diplomámat 2003-ban vettem át.
A gyógyító munkámat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjában kezdtem meg, jelenleg is dolgozom a fenti intézményben főorvosként. Csecsemő és gyermekgyógyászatból a szakvizsgát 2008-ban szereztem meg.

Érdeklődésem a cukorbeteg gyermekek ellátása felé fordult, diabetológiából a licenszvizsgát 2014-ben tettem. A témában a hazai és a nemzetközi kongresszusok rendszeres résztvevője és előadója vagyok, több szakmai cikket is jegyzek.

A gyermekgyógyászaton belül másik kedvelt területem a koraszülött-újszülöttellátás, neonatológiai szakvizsgát 2015-ben szereztem. Dolgoztam kórházunk Perinatalis Intenzív Centrumában, ahol ügyeleti munkát jelenleg is ellátok, részt vettem a koraszülött-újszülött mentésben is.

A kollégák bizalmából a Magyar Orvosi Kamara területi küldötteként is igyekszem minél többet tenni a betegellátás színvonalának emeléséért.


2023-02-27 10:16