Kereső


VÁROSMARKETING DÍJ
ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS A MEGÚJULÓ ENERGIÁK
TÁJÉKOZTATÓ LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN MEGRENDELÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL
Ezúton értesítem a Lakosságot a Belügyminisztérium tájékoztatása alapján, hogy Magyarország kormánya elindította

a magyarországi barnakőszén-programot,

lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.


A lakossági megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. felkészült, a lakosság részére webáruházat hozott létre, mely 

https://hazaiszen.hu

 weboldalon érhető el. A weboldalon a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más webáruházban.

Az árlista ugyanezen honlapon megtekinthető. Fontos, hogy nem csak azok vásárolhatnak, akik az előzetes igényfelmérésben jelezték azt az önkormányzat felé. 

Azon lakosok, akik nem rendelkeznek internet eléréssel, és/vagy rokon, ismerős, barát segítségét sem tudják ehhez igénybe venni, a Polgármesteri Hivatal segítéséget nyújt, az ehhez rendszeresített formanyomtatvány kitöltésével, mely a https://hazaiszen.hu honlapról, illetve az önkormányzat honapjáról, valamint a Polgármesteri Hivatal portájáról beszerezhető.

 Az önkormányzat csak közvetítő feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenérétéknek kifizetésében nincs szerepe!

  

E n c s, 2023. február 28.  

                                                                                   dr. Szántó Marianna                                                                                                                      jegyző                                                                 

Kapcsolódó dokumentumok:


2023-03-02 10:41