KeresőEnergiahatékonyság és a megújuló energiákVárunk az önkéntes csapatba!
Szeretnénk, ha az idei advent a lehető legjobban sikerülne, ha ismét örömet tudnánk okozni nagyon sok encsinek az ünnepi időszakban.
Reméljük a rendezvényekkel idén is segíthetünk szebbé varázsolni az adventet és a karácsonyi készülődést mindenkinek, aki ellátogat a programokra.
Szeretnénk, ha a Millenniumi park ismét mosolygós, vidám encsiekkel, gyermekek kacajával telne meg. Hisszük, hogy a szeretet ünnepén az egyik legfontosabb, hogy mit tudunk adni.

Ahogy azt is tudjuk, hogy nagyon sokan vannak Encsen, akik hisznek az önzetlen segítség erejében, az ajándékozás örömében, akik nem csak szeretik, de tenni is szeretnének városunkért, másokért. Amennyiben Te is közéjük tartozol, és szeretnél valamilyen formában segíteni, hozzá járulni az idei adventi programok sikeréhez, akkor várunk - a most először életre hívott-, önkéntes csapatunkba!

Jelentkezéshez küldd el a neved, e-mail címed, telefonszámod a sajto@encs.hu címre! Köszönjük! 🫶

Utóirat: amennyiben előbb informálódnál, hogy milyen rendezvények lesznek, akkor alább megtalálod az első két adventi hétvége programját (a továbbiakat a következő hetekben hozzuk nyilvánosságra):
1. hétvége: www.facebook.com/events/1025309435170283
2. hétvége: www.facebook.com/events/260410839836286


2023-11-02 09:31