Kereső

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL


Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „SZÚNYOGGYÉRÍTÉS ENCSEN ENCSEN-2024.05.29. - 2024.05.29. TARTALÉKNAPOK: MÁJUS TARTALÉKNAPOK:MAJUS30-31. 30-31.”Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
A kezelés pontos időpontja:

2024.május 29. napján,

napnyugta utáni órákban. Pótnapok:
2024. május 30 - 31.napjai, u
gyanebben az időben.

A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket. 


2024-05-25 15:48