Kereső

Tisztelt Encsi Vállalkozók! HIPA határidő!


Encs Város Önkormányzata az elmúlt években közel egymilliárd forint értékben valósított meg fejlesztéseket, az idei költségvetés elfogadásánál pedig a képviselő-testület újabb, közel félmilliárd forintnyi beruházásról döntött. Ezek csak azok, amelyet a város a saját költségvetése terhére valósított, valósít meg.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az encsi vállalkozóknak: helyi termelő és kereskedő cégeknek, a szolgáltatóknak, a kis és nagyvállalatoknak, az egyéni vállalkozóknak és őstermelőknek, akiknek az adóforintjaiból fejlődhet városunk.
Új játszótereket alakíthatunk ki, utakat, járdákat, kerékpárutakat, parkokat, parkolókat újíthatunk fel vagy alakíthatunk ki, valamint kikapcsolódást nyújtó rendezvényeket szervezhetünk Encsen.

Külön szeretnénk köszönetet mondani azoknak a vállalkozóknak, akik rendre időben teljesítik adóbefizetési kötelezettségüket, ezzel kiszámíthatóbbá teszik városunk működését!
Egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy május 31-e a helyi iparűzési adó bevallásának és befizetésének a határideje.
Érdemes tudni a befizetéssel kapcsolatban, hogy az alábbi linken: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap megtekinthetőek (bejelentkezve, szerepkört és önkormányzatot kiválasztva) a fennálló adókötelezettségek, valamint online bankkártyás fizetésre is van lehetőség! A helyi iparűzési adó utalással is befizethető az alábbi számlára:
Encs Város Önkormányzata Iparűzési Adó Besz. Számla: 10402142-21423530-70210000


2024-05-27 19:10