FONTOS❗
A Millenniumi park 2023. november 29-én szerdától 2024. január 8-án hétfőig lezárásra kerül az adventi rendezvénysorozat miatt. Belépés csak a programok alatt és a korcsolyapálya nyitvatartási idején. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!Az arra közlekedők megértését és türelmét előre is köszönjük!
Újabb és újabb rendezvények!!!
Hétfőn indul a jegyértékesítés a december 23-i Szekeres Adrien koncertre! Részletek: A templom befogadóképessége miatt jegyek korlátozott számban kaphatóak, encsi állandó vagy tartózkodási címmel. A belépő 1.500 forint, amit november 27-e, hétfőtől az Encsi Művelődési Központban személyesen lehet megvásárolni!      
Készítsd el a saját adventi koszorúdat!
Adventi koszorúkészítés december 2-án (szombat) 10 órától a Városi Galériában Remákné Béres Ritával (Tündérvirág virágbolt). Az adventi koszorú elkészítése sok alapanyagot igényel, ezért a részvétel: 1.000 ft / koszorú, Előzetes regisztráció is szükséges a muvhazencs@gmail.com címen.
TŰZIFA TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSE
Encs Város Önkormányzata - 5000 főt meghaladó lakosságszáma miatt - a Belügyminisztérium szociális tűzifa programjában nem vehet részt. Az Önkormányzat azonban 2023. évi költségvetése terhére a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig tűzifa támogatást kíván nyújtani, az arra szociálisan rászoruló családok részére. A kérelmet az önkormányzat által vezetett lakcímnyilvántartás szerinti lakcímenként lehet benyújtani. Azonos lakcímen élő több család esetén csak egy kérelem nyújtható be! Az igény benyújtás határideje: 2023. december 05.További részletek:
Tisztelt Szépkorú Lakóink!
Encs Város Önkormányzata 2023 évben egyszeri  támogatást nyújt azon encsi szépkorú lakosainak, akik 199.500.- Ft alatti nyugdíj, illetve nyugdíjszerű ellátásban részesülnek.A támogatás kifizetésére 2023. november 30. napján 8.00 - 12.00 és 13.00 – 15.30 között kerül sor az Encsi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadó helyiségében.További részletek:  
Tisztelt Betegeink!
November 22-én szerdán és 27-én hétfőn a gyermekgyógyászati szakrendelés elmarad!!
Újabb lakások kerültek átadásra
A héten átvették a lakásokat az első "fecskék" Közel 40 millió forintból újabb (részben) önkormányzati tulajdonú ingatlant sikerült megmentenünk, és jó célrahasznosítanunk.
KÖSZÖNTÉS
A SZOCIÁLIS MUNKA NAPJA alkalmából  sok szeretettel, őszinte tisztelettel és hálával köszönti, szép sikereket, jó egészséget kívánEncs Város Önkormányzatanevében a város minden szociális területén dolgozó lakójának és Encs szociális intézményeiben dolgozónak  Mikola Gergely polgármester, dr. Bratu Tamás alpolgármester, dr. Szántó Marianna jegyző.