EBOLTÁS
Értesítjük a lakosságot, hogy a három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni védőoltása és elektronikus transzponderrel (bőr alá ültetett mikrochip) történő megjelölése az alábbi napon történik: 2023. április 15. napján  
FIGYELEM!
TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT BETEGEINKET, HOGY A RÖNTGEN RENDELÉS  03.20-ÁN HÉTFŐN ÉS 03.23-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN ELMARAD.   MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
GRATULÁLUNK!!
Encs Város Önkormányzata nagy szeretettel és őszinte tisztelettel gratulál a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéséhez Pacsai János protopresbiternek, a Miskolci Egyházmegye Csereháti Esperesi Kerülete esperesének, az Encsi Görögkatolikus Parókia parókusának, aki a kórház- és börtönlelkészi tevékenysége, a szegény sorsú és hátrányos helyzetű családok támogatásában vállalt szerepe, valamint odaadó lelkipásztori szolgálata nagyrabecsüléseként kapta a magasrangú elismerést.         
Ünnep az óvodában és az iskolában
Az oktatási intézményeink is megemlékeztek kedden délelőtt 1848. március 15-ről.  
FELHÍVÁS!!
Az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár és Encs Város Önkormányzata vers-és prózamondó versenyt hirdet térségi általános iskolák részére.
TÁJÉKOZTATÓ LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN MEGRENDELÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL
Ezúton értesítem a Lakosságot a Belügyminisztérium tájékoztatása alapján, hogy Magyarország kormánya elindította a magyarországi barnakőszén-programot, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.
KOSZORÚZÁS EMLÉKNAPON
Encs Város Önkormányzata minden éven megemlékezik a kommunista diktatúra áldozatairól.