TÁJÉKOZTATÁS! RÖNTGEN!
Tisztelt Betegeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagy röntgen készülékünk meghibásodása miatt a vizsgálatok bizonytalan ideig szünetelnek.A FOGÁSZATI ÉS PANORÁMA RÖNTGEN VIZSGÁLATOK ZAVARTALANUL FOLYTATÓDNAK.A weboldalon (etek.hu) valamint a facebook oldalon tájékoztatni fogjuk Önöket a vizsgálatok újraindításáról. Köszönjük megértésüket! 
ÚJ VEZETŐK AZ ENCSI INTÉZMÉNYEK ÉLÉN
Encs Város Önkormányzatának fenntartásában működő intézmények közül kettőben is intézményvezetői pályázatot hirdetett a Képviselő-testület. Ezek: az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár és a Pax Hálózatfejlesztő-Gondozási Központ. A pályázat eredményeként két olyan intézményvezető került megválasztásra, aki már régóta az intézményben dolgozott, helyettesként vezette az intézményt. Vezetőként azonban 5 évre most választották meg őket a képviselők.
MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT
AZ ADVENTI VÁSÁRRÓL! https://forms.gle/uFBcYK4XJ99UkkSY6
KARÁCSONYFA ELSZÁLLÍTÁS
Az elmúlt évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfákat elszállítja. Encsen erre2022. január 10-én és 24-én kerül sor!A fenyőfákat dísz és talp nélkül kérik a hulladékgyűjtő edény mellé helyezni.
BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, jó egészséget, sikert kíván a város minden lakójának Encs Város Önkormányzata nevében Mikola Gergely     dr. Bratu Tamás    dr. Szántó Mariannapolgármester          alpolgármester            jegyző