Eredményes adománygyűjtés
 Augusztus elején hirdette meg hagyományosan két önkormányzati képviselő asszony, Konyor Judit és Major Éva a „De nehéz az iskolatáska…” gyűjtési akciót. Bár a városban sok rászoruló gyermek indul iskolába, csak 88 gyermeknek igényeltek támogatást.
Tűz volt a fügödi általános iskolában
                Hétfőn, késő éjszaka tűz ütött ki az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola Encs-Fügödi tagintézményében, mely során az épület egy részének a tetőszerkezete leégett, tantermek sérültek.
KÖZMEGHALLGATÁS
Encs Város Önkormányzata Képviselő-testülete KÖZMEGHALLGATÁST TART 2021. szeptember 20-án (hétfő) 15.30 és 16.30 óra között Encs Városháza Nagytermében,
A KÉPVISELŐ-TESTÜLET ÜLÉSE
Encs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2021. szeptember 20-án (hétfő) 14.00 órakor Encs Városháza nagytermében tartja soronkövetkező ülését.
VÁROSI ÜNNEPSÉG SZENT ISTVÁN KIRÁLY TISZTELETÉRE
Átadásra kerültek a városi kitüntetések és díjak.
Tisztelt Encsiek!
Nagyon fontos kéréssel fordulok most Önökhöz: alkossuk meg közösen városunk következő, meghatározó 7 évére szóló stratégiáját! Olyan Encsen szeretnék néhány év múlva élni: amely profitált az előttünk álló időszakból amelynek jövőjét a város vezetői és lakói közösen határozták meg amelyen mind büszkén és jó körülmények között élhetünk.
Napközis tábor Encsen
Az elmúlt héten az önkormányzat napközis tábort szervezett. Eddig elegendőnek tartotta, ha az iskolák szerveztek tábort, most azonban más körülmények vannak. A szülők legtöbbje az otthoni iskolai oktatás ideje alatt kivette a szabadságát, a gyerekeknek pedig kimaradt az együtt töltött hasznos idő.