Kereső
Megújul a a város néhány útja

Eredményes közbeszerzés, hamarosan indulhat a munka a délkeleti lakóövezetben!

    


Az ősz folyamán kiírt délkeleti lakóövezeti utak felújításával kapcsolatos közbeszerzésünk a mai napon vált hivatalosan is eredményessé, így az Európai Unió és Magyarország Kormánya által biztosított forrásokból megújul a Hunyadi, Vadvirág, Téglagyár és a Muskátli utca.

A nyertes ajánlattevő a miskolci székhelyű Arosa Kft.

    

A kivitelezés során részben cserére kerül az alépítmény, teljes (legalább 5, s legalább 7 cm) aszfaltréteget kapnak az utcák teljes hosszukban, a Május 1. úti kereszteződések is újraaszfaltozásra kerülnek. Emellett 1 méter új padka kerül kialakításra úgy, hogy megfelelően biztosítsa a csapadék lefolyását az árkokba, s megszűnjenek az útmenti pocsolyák az esős időszakban, ezzel is rongálva az utakat.

A beruházás megvalósítására 180 nap áll majd rendelkezésre.

Ui.: 2 pályázaton kívül minden projektünk (Szent László út, csapadékvíz, egészségügyi központ, volt uszoda épülete) közbeszerzés lebonyolításánál tart, az Ipari Park és a szociális alapszolgáltatások esetén is hamarosan indulhatnak a közbeszerzések. Ezen projektek folyamatáról is folyamatost tájékoztatást fogok nyújtani, bízva abban, hogy helyi vállalkozók is jelentkeznek a kivitelezésekre.

Mikola Gergely

Encs város polgármestere


2024-02-09 09:38