Kereső

KÖSZÖNTŐTisztelettel köszöntök minden kedves látogatót Encs honlapján, melyet azzal a szándékkal hoztunk létre, hogy megkönnyítsük városunk lakói és minden érdeklődő számára a tájékozódást és az ügyintézést. A honlap betekintést nyújt a Városi Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkájába, eredményeibe, de hasznos információkat nyújt városunk intézményeinek életéről, programjainkról és településünk kulturális életéről is.

Törekszünk arra, hogy a portálunk nyújtotta lehetőségek, a hasznos tartalmak, a bővülő elektronikus szolgáltatások minél jobban megfeleljenek a kor elvárásainak.

Végezetül szeretettel hívok mindenkit Encsre, Abaúj szívébe. Minden érdeklődőt arra bátorítok, ne csak az interneten látogasson hozzánk, hanem ismerkedjen meg városunkkal.

Encs az elmúlt években mind térben, külső megjelenésben, mind szolgáltatásai minőségében változáson ment keresztül. A település épületei megújultak, lakóövezete bővült, szép, tetszetős terek jellemzik. A város közössége, ha még nehéz körülmények között él is, vendégszerető és szívesen látja az ideérkezőket!

Remélem, hogy nem csak az interneten, hanem személyesen is találkozunk.

Jó böngészést, kellemes időtöltést kívánok!

Mikola Gergely
Encs város polgármestere
2019-01-29 14:28