Kereső


VÁROSMARKETING DÍJ
ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS A MEGÚJULÓ ENERGIÁK
Köszöntjük új orvosainkat!


Encs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete fontos ülését tartja 2023. február 27-én, hiszen ekkor döntenek majd a város 2023. évi költségvetéséről. Előtte a szakbizottságok alaposan megvitatják a Képviselő-testület elé kerülő témákat. A Humánágazati Bizottság szerdán tartotta ülését. A költségvetés mellett egy másik kiemelt téma volt napirenden, a város háziorvosi ellátása. A megbecsült házi és gyermekorvosaink közül hárman is megérdemelt nyugdíjukat élvezik. Amilyen magas az orvoshiány, félő volt, hogy nem tudja majd pótolni a város a kedves orvosait. Szerencsés helyzetben van Encs, hiszen mindhárom helyre kiváló orvosok érkeztek. Köszönjük nekik,

Mint arról már hírt adtunk, Boriszné dr. Janoczkó Erzsébet körzetét dr. Kantár István, dr. Horváth János körzetét dr. Farkas Márta, dr. Antal Magdolna gyermekorvosi körzetét dr. Török András vette át.  

Szerdán a Humánágazati Bizottság meghívott minden encsi házi- és gyermekorvost ülésére, melyre a képviselő-testület több tagja is eljött. A kötetlen beszélgetésen bemutatkoztak egymásnak is az új orvosok, elmondták eddigi munkáikat, a régiek pedig beszámoltak a tapasztalataikról, melyek segíthetnek. Emellett aktuális, gyakorlati kérdések is sorra kerültek.

A találkozó rendkívül hasznos volt. Örömmel köszönti a város mindhárom új háziorvosát.

Reméljük, jól fogják itt érezni magukat!


2023-02-24 19:57